Martine heeft een installatiebedrijf

Beroep

eigenaar installatiebedrijf

Opleiding

mbo Installatietechniek

Iedere ochtend om 7.15 uur is Martine op kantoor. De monteurs van haar bedrijf zijn er dan ook.

Rond 7.30 uur gaan zij naar hun werk op locatie. Dat is meestal bij mensen thuis. Mensen die een nieuwe badkamer of wc willen.

Martine heeft haar eigen installatiebedrijf en een badkamershowroom. Je hebt allerlei soorten installaties. Verwarmingsinstallaties en waterinstallaties bijvoorbeeld. Door de installaties wordt het lekker warm in huis en kun je onder een warme douche.

Als de monteurs weg zijn verwerkt Martine haar e-mail, ze belt met klanten, en koopt materialen in. Soms gaat ze bij een monteur langs of naar een bouwvergadering. Of, ze helpt zelf mee met de montage van een nieuwe badkamer.

Soms heeft ze een afspraak met klanten in de badkamershowroom. Het handige van zo’n showroom is dat je kunt laten zien wat er mogelijk is op badkamergebied. Klanten kunnen aangeven wat ze mooi vinden en wat ze belangrijk vinden voor hun badkamer. Bijvoorbeeld, een dubbele wastafel of een bad.

Martines klanten zijn vooral particulieren, mensen die een nieuw huis hebben gekocht of die hun huis willen verbouwen. Geen dag is hetzelfde voor Martine. Dat vindt ze leuk. Net als het ontwerpen van een mooie installatie en/of badkamer en tevreden klanten natuurlijk!

Martine heeft na de havo de mbo-opleiding Installatietechniek gedaan. Ze is creatief en werkt graag met haar handen.

Na de mbo-opleiding heeft ze nog een cursus middelbare installatietechniek (MIT) gedaan, omdat ze zich verder wilde specialiseren in de theoretische en technische aspecten en bedrijfsmatige aspecten, zoals leidinggeven en financiering.”
Zonder mij zou je niet kunnen douchen!