Naomi brengt de juiste mensen bij elkaar

Beroep

Coördinator Procesmanagement

Opleiding

Technische Bedrijfskunde

Vakantiegangers kunnen nu met KLM naar Argentinië!

Naomi is bij KLM verantwoordelijk voor de coördinatie van het procesmanagement.

In procesmanagement zorg je er voor dat een heel bedrijf goed samenwerkt om bijvoorbeeld een nieuw product aan te bieden aan de klant. Bij KLM is zo’n product bijvoorbeeld een nieuwe bestemming.

Als KLM wil gaan vliegen naar een nieuwe bestemming in Argentinië, regelt Naomi dat alle betrokken afdelingen binnen KLM kijken of dat mogelijk is.

Kan KLM landen in Argentinië? Is de landingsbaan lang genoeg? Staan er op het vliegveld trappen klaar voor de passagiers? En, moeten er systemen komen waarmee je aan boord van een vliegtuig kan gaan?

Naomi zorgt ervoor dat alle betrokken afdelingen binnen KLM, van cabine crew tot technisch personeel, met elkaar aan tafel gaan zitten om te kijken of ze dit kunnen regelen en hoe ze dit gaan doen. Omdat er zoveel verschillende partijen mee moeten denken en dingen moeten regelen en doen, is  het belangrijk dat Naomi goed weet hoe KLM in elkaar zit. Ze moet precies weten wie ze bij elkaar moet brengen.

Naomi vind het erg leuk, dat ze met haar collega’s samen kan werken om het bedrijf te verbeteren en nog betere en mooie producten kan maken voor de klanten van KLM.

Ze zorgt ervoor dat vakantiegangers naar nieuwe bestemmingen kunnen vliegen, dat mensen nieuwe businessclassstoelen kunnen boeken of dat er een nòg betere dienstregeling komt.

Naomi heeft na het vwo Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven. Ze heeft geleerd processen binnen een bedrijf te begrijpen en te optimaliseren.

Tijdens haar studie leerde Naomi inzicht te krijgen in alle kanten van een bedrijf. Dit is een enorm verschil met de studie Bedrijfskunde, waar je alleen de economische en marketingkant van een bedrijf leert kennen.